„Усмихни майка“ - първата жива възпитателна игра, ще бъде представена в Центъра за изкуство и култура „Блок 14“ в Русе от софийското сдружение „Вход В“. Столичани са приятели и съмишленици в работата с млада публика на ентусиастите от русенския културен център на „Борисова“ 47. Интерактивната ролева игра за детско възпитание ще бъде представена на 19 февруари от 16 ч.
Февруарския афиш на „Блок 14“ включва още класически концерт „Всичко е любов“ за Деня на виното и любовта 14 февруари със специалното участие на актрисата Йоланда Димова, певицата Андреана Николова и флейтистката Надежда Андреева.
Новата сцена за изкуство и култура в Русе предлага и собствената продукция на „Блок 14“: театралният спектакъл „Сезонът на кукувиците“ на 21 февруари. В постановката на Ева Данаилова по текстове на Елин Рахнев участват самата Ева Данаилова, Кристиана Ценкова и Евгения Явашева.
Останалите събития за възрастни и за деца от програмата на „Блок 14“ може да се видят на страницата им във фейсбук @blok14ruse.