Застрахователно дружество „Бул Инс“ трябва да плати малко над 67 000 лева обезщетение за тежко пострадала в катастрофа жена, чийто живот се преобърнал напълно.
Кошмарният сблъсък станал малко след 18.30 ч на 6 септември 2016 година. Пострадалата Н.П. пътувала на предната седалка на семейния „Нисан Алмера“, шофиран от съпруга й по пътя Бяла-Попово. В землището на Бистренци колата навлязла в лентата за насрещно движение и се забила челно в идващото срещу нея „Рено Сценик“. 
Водачът на нисана починал на място, а Н.П. била откарана в болницата в Русе с множество тежки увреждания, които наложили операции и много дълго и мъчително възстановяване.
От „Бул Инс“, където нисанът имал задължителната „Гражданска отговорност“, отказали да обсъждат обезщетение с мотива, че ако шофьорът е спазвал Закона за движение по пътищата, не би се стигнало до фаталния сблъсък. Така спорът стигнал до съда, където свидетели и експертиза доказали, че по време на удара жената е била с колан, т.е. изрядна по отношение на правилата, а катастрофата й е нанесла тежки поражения. Съдът разпоредил да й бъде платена посочената по-горе сума, но решението подлежи на обжалване.