Волейболистът на „Дунав“ Симеон Добрев е най-добрият либеро в първенството Супер Волей след края на мачовете от есенната фаза на шампионата, сочи статистиката. Откритието на треньора Красимир Миронов в школата на русенския клуб е с най-добри показатели от всички елитни състезатели на тази позиция. 
След 20-годишния младежки национал в Топ 6 се нареждат Гейдж Уорсли /“Дея Спорт“/, Владислав Иванов /“Левски“/, Дамян Колев /“Левски“/, Петър Каракашев /“Хебър“/ и Николай Тодоров /Добруджа“/.
Волейболистите на „Дунав“ ще тренират до 23 декември, след което ще бъдат пуснати във ваканция. Те ще възобновят подготовката на 2 януари в очакване на жребия за мачовете от турнира за купата на България. По регламент в тази фаза на турнира първите 8 отбора във временното класиране /дунавци са осми/ на Супер Волей ще имат за съперници тимове от девето място надолу. Ще се играе по един елиминационен мач. 
Първият двубоя за дунавци в пролетния етап на Супер Волей ще е на 2 февруари, когато ще бъдат домакини на „Локомотив“ /Пловдив/.