Международната федерация по борба /UWW/ зарадва с премия от 10 000 долара световната шампионка от „Юнак“ /Русе/ Биляна Дудова. Биляна ще получи бонуса заради първото си място в ранглистата на централата при състезателките от категория до 59 килограма. Освен това тя завърши сезона като номер 1 на Стария континент с четвърта поред европейска титла.
Дудова е единствената българка, която попадна в Топ 3 на световната ранглиста. Тя оглави класирането със 76 точки, следвана от индийката Сарита Мор /41/ и монголката Шоовдор Баатарджав /39/. Сборът от точките бе определен на базата с цялостното представяне на състезателките през 2021 година.
Междувременно Биляна бе наградена и от българската федерация. Тя бе поставена под №3 в листата. Градирани преди нея бяха само олимпийските медалистки Евелина Николова и Тайбе Юсеин. 
Награди получиха още главният треньор в „Юнак“ и селекционер на мъжкия национален отбор в свободния стил Валентин Ангелов, както и националът от русенския клуб Мирослав Киров. Мирослав спечели сребърен медал от европейското първенство. 
Изненадата бе, че Георги Вангелов, пети на олимпийските игри, не бе поставен в Топ 10.