Три различни моноспектакъла ще изнесе пред русенската публика актьорът, когото наричат Черния княз - Заро Кнезовски. След като предишните дати за неговото гостуване бяха отменени, сега вече се знае със сигурност, че Кнезовски ще играе за русенци в първите три дни на декември. Представленията ще бъдат на сцената на Кукления театър. 
На 1 декември зрителите ще видят „Забравени от небето“ по едноименната книга на Екатерина Томова, в която отчаян софийски наркоман попада при столетници в Родопите и ситуацията му подарява шанс за втори живот. Постановката е израз на почит към голямата българска актриса Златина Тодева.
На 2 декември Кнезовски влиза в съвършено друга роля в моноспектакъла „Светицата“, който е по едноименния разказ на Габриел Гарсия Маркес. Това е историята на Маргарито Дуарте, който години наред носи със себе си нетленното тяло на своята дъщеря, за да изпълни своя свещен дълг да я канонизира.
На 3 декември Светозар Кнезовски ще изнесе своето „уан мен шоу“, което е нарекъл „Шоуто на Заро Кнезовски ЗА ЖИВОТА ОТ НЕЩАТА“. 
Билети вече се продават на касата на Кукления театър. Оттам предупреждават, че спектаклите са за зрители, навършили 18-годишна възраст. Началото на представленията е в 19 часа.