„Русе е нашата врата към Европа, а тя е все още някак далеч от нас и не може да се възползваме от всички дадености, които ни дава. Радвам се, че съм в Русе - един град, който винаги съм уважавал! Вие, русенци, ежедневно комуникирате с Румъния и знаете, че тя дръпна напред, защото успя да скъса със своето задкулисие“, коментира политиката за лустрация кандидатът за президент на коалицията Национално обединение на десницата /НОД/ Горан Благоев.
Той посети града вчера заедно с двамата лидери на съюзилите се партии д-р Петър Москов /КОД/ и Цветан Цветанов /“Републиканци за България“/. На срещата присъстваха още кандидатът за вицепрезидент д-р Ивелина Георгиева и водачът на листата на НОД в Русе д-р Йосиф Новаков.
Като важен за обществото акцент д-р Москов постави политиката за управление на пандемията - да се направи адекватна и ефективна информационна кампания за ваксиниране, която да замести ограничителните мерки за зелените сертификати и затварянето на страната.
„Проблемът е липсата на политическо лидерство, хората трябва да бъдат доброволно убедени и да се борим с фалшивите новини“, каза д-р Москов.
Цветан Цветанов пък подчерта, че е важно всеки кандидат за народен представител да бъде местен и запознат с проблемите на своя град. Това за Русе е д-р Новаков, следван от 28-годишният Петър Дяков, който е реализиран предприемач в САЩ.
„Тази симбиоза между младата енергия и натрупания житейкски опит на нашите двама канидата в Русе е нещото, на което залагаме“, каза Цветанов.

Кандидатпрезидентската двойка на Национално обединение на десницата Горан Благоев и Ивелина Георгиева, заедно със съпредседателите Цветан Цветанов и Петър Москов и водачът на листата в 19 МИР Йосиф Новаков поднесоха венец на Паметника на свободата, посветен на българските опълченци в Русе. Една от задачите, които Горан Благоев поема пред българското общество, когато стане президент е най-високите и най-почитани да бъдат паметниците на българските герои и будители, а тези на чужди окопационни войски, като Червената армия да бъдат демонтирани.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Избори - 14 ноември 2021