Волейболистите на „Дунав“ записаха втора победа в елитното ни първенство. В мач от третия кръг тимът на старши треньора Пламен Христов надделя срещу „Сливнишки герой“ в Сливница с 3:0 - 25:18, 25:18, 25:19. Този успех не бива да бъде подценяван. Домакините нямат претенции да са сериозен фактор в шампионата, но пък в техните редици играе отличен волейболист като Методи Ананиев.
Дунавци контролираха мача през цялото време и не оставиха шансове на „Героя“. Петър Христосков отново бе над всички с реализирани 19 точки. Той се отличи и с две блокади. 
Късно вчера, само 24 часа след двубоя в Сливница, русенският отбор излезе на софийски паркет в мач срещу ЦСКА. 
„Програмата ни е такава, че за десетина дни имахме три гостувания, две от които са в столицата срещу ЦСКА и „Левски“. Предпочетохме да спестим доста километри и да изиграем на връщане от Сливница двубоя с ЦСКА. благодарим на „червените“, че проявиха разбиране и се съгласиха да изтеглим мача. Няма какво да губим от срещата с тях. Ще се постараем да направим добра игра, въпреки че ЦСКА е в отлична форма с новата си селекция“, коментира капитанът на дунавци Ангел Павлов. 
„Дунав“: Петър Христосков, Стивън Димитров, Стефан Иванов, Ангел Павлов, Стилиян Асенов, Борислав Манолов, Атанас Митев.