Русенският футболист на „Интер“ /Милано/ Никола Илиев бе с основен принос за отбора си при победата в мач от младежкото първенство на Италия с 3:0 срещу „Верона“. Рожбата на „Аристон“ влезе в игра през второто полувреме при 0:0, даде асистенция и вкара втория гол след страховит изстрел с левия крак извън дъгата на наказателното поле. По-рано Никола взе участие за тима си в мачовете от Младежката шампионска лига срещу „Шахтьор“ /Донецк/, „Реал“ /Мадрид/ и „Шериф“ /Тираспол/. 
Но това не е всичко - старши наставникът на мъжкия отбор Симоне Индзаги повика прогресиращия със синьо-черния екип играч за тренировка след двубоя на „нерадзурите“ срещу „Реал“. Индзаги даде почивка на титулярите си и за да попълни групата, прати на терена няколко юноши.
Друго наше момче - Бисер Бонев, който тръгна някога с Илиев от „Аристон“ за „Ботев“ /Пд/, пък претърпя операция на адукторите. Бонев обиколи куп родни медицински светила, които така и не успяха да му поставят диагноза. Точната преценка бе направена от лекари в Барселона, а Бисер бе опериран в София.
Той ще е извън терените поне 3 месеца.