Талантливи русенчета от вокално студио „Слънчеви ноти“ с ръководител Наталия Константинова завоюваха куп награди в конкуренция с 250 изпълнители от цял свят на международния конкурс „Sofia Grand Prix“. Поради епидемиологичната обстановка състезанието се проведе онлайн.
Конкурсът се организира от Музикална академия „Art voices“ и в него се включиха изпълнители от България, Италия, Русия, Беларус, Португалия, Полша, Испания, Хърватия, Румъния, Сърбия, Кипър, Малта и Македония. Международно жури избира победителите, като не се допуска гласуване за участник от родната държава на оценяващия съдия.
Децата от „Слънчеви ноти“ спечелиха четири първи места и още призове. В раздел „Патриотична песен“ първа се класира Дария Стефанова. Пак тя е на първо място в раздел „Златни български песни“, където нейна подгласничка е Гергана Ганчева. В „Песни на български език“ Анита Лекова е на първо място, Бориса Кунева и Ивайла Илиева - на второ, а Гергана Ганчева на трето. Габриела Илиева завоюва първа награда в раздел „Световен хит“, а Гергана Ганчева получи трета награда в раздел „Фолклор“.