Патриотите от русенската организация на ВМРО регистрираха вчера пълна листа с 16 имена в РИК. Това беше направено от водача Траян Тотев, втория в листата бившия областен управител Галин Григоров, Владо Владов, който е трети, и новото лице Стамен Димитров, поставен на десето място.
„Представяме на гражданите една листа от знаещи, можещи и млади хора. Ние предлагаме различна промяна от тази, която видяхме в последните две Народни събрания, които представиха спектакъл-пародия“, заяви Григоров. 
За изборите на 14 ноември в Русе войводите заложиха на промяната и младите лица, като се похвалиха, че средната възраст в листата им е 38 години. Самият водач Траян Тотев е на 27 години, но пък вече втори мандат е общински съветник. Интересен момент е, че сред имената липсва това на председателя на Общинския съвет в Русе Иво пазарджиев, но пък фигурира  баща му Кольо Пазарджиев, който има политически опит като общински съветник от СДС през мандата 2003-2007 година и кандидат за кмет с подкрепата на влиятелното тогава сдружение „Професионалисти за просперитет на Русе“ през 2005 година. 
„Видяхме, че няма кой да защитава традиционните български ценности. Цените на тока, газта и стоките от първа необходимост се вдигат. На Народното събрание му трябва ВМРО“, каза Тотев.
Ето и пълната листа:
1. Траян Тотев
2. Галин Григоров
3. Владо Владов
4. Ивелин Иванов
5. Магдалена Георгиева
6. Деан Стайков
7. Георги Георгиев-Гоце
8. Луиза Попова
9. Валентин Джамбазов
10. Стамен Димитров
11. Ивайло Стефанов
12. Цветелин Радулов
13. Кольо Пазарджиев
14. Веселка Енчева
15. Николай Петров
16. Тихомир Неделчев