Първият спектакъл, по време на който хора със сериозни проблеми в зрението ще могат да се докоснат до театралното изкуство, ще бъде показан на 14 ноември от 19.30 ч на сцената в Голямата зала в Доходното здание. Спектакълът се нарича „Гара любов“ и е специалният подарък, който сдружението „Стенд Арт“ прави на слепите хора за техния международен празник на 15 ноември. 
Театралната постановка си поставя за цел да стимулира всички сетива на публиката, освен зрението, казват от сдружението, като припомнят, че това е поредното първо нещо в Русе - Града на първите неща. На представлението ще се допускат и зрящи зрители, които обаче ще влизат с превръзка на очите, за да усетят какво изпитват хората с увредено зрение. 
Спектакълът е по проекта „Театър 4D“ на „Стенд Арт“, посветен на 100-годишнината на Съюза на слепите в България и се финансира от Национален фонд „Култура“. Автор на текста е Ваня Георгиева, режисьор е Ивайло Ненов, а в спектакъла участват актьори от драматичния и от кукления театри: Васил Маринов, Димитър Пишев, Йоланда Димова, Любен Русенски, Милен Димитров, Надя Банчева, както и Николай Ангелов от импровизационната трупата „ВиЖна“.