С близо половин час закъсня официалното начало на срещата на учениците от училище „Олимпи Панов“ с олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева. Причината не беше в златното момиче, което заедно с други български спортистки представи достойно страната на олимпиадата в Токио. Стойка Кръстева дойде навреме в русенското училище - но бе посрещната от десетки деца, които нямаха търпение да се снимат с нея и да получат автограф. Тя търпеливо прегръщаше всяко от момчетата и момичетата и се усмихваше искрено и сърдечно. 
След като огромната върволица от деца с грейнали лица се пооттече, директорката на ОУ „Олимпи Панов“ Вергилия Грънчарова заведе гостенката в залата, където учениците от първи до четвърти клас очакваха боксьорката. Гостуването й тук бе за участие в кампанията „Известни хора четат на децата“. 
Стойка Кръстева бе избрала една от вечните книги на световната класика - „Малкия принц“ на Антоан дьо Сент Екзюпери. Това е книга, която човек трябва да прочете поне няколко пъти през живота си - на различни възрасти читателят вниква в различните послания на писателя, каза шампионката. И добави: „Надявам се децата, които днес се снимат с мен, след време като си спомнят за тази наша среща, да посегнат и да отворят тази велика книга. Аз лично я прочетох, когато бях на 30 години, и тя е една от любимите ми“.  
Четенето пред малките ученици бе последвано от среща с големите, където разговорът бе за целите, които човек си поставя в живота, за пътя, по който върви към тях, за качествата, които са нужни и с които хората не бива да правят компромис.