Има ли подходяща рецепта за справяне с извънредно положение? Това може да е спорно, но без съмнение има една изключително смешна, забавна, топла и изпълнена с любов рецепта. Поднасят я три известни дами - Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова, които разказват в спектакъла “Извъндерно положение” истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена!

Свидетели на този разказ можеге да станете в събота, 18 септември, от 20.30 часа в обновения Летен театър на Военния клуб в Русе.

Стендъп комедията е със завладяващ, оригинален авторски сценарий по истински истории. Истории от карантината, които Богдана, Здрава и сценаристът Светослав Томов са описали изключително цветно, уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот.

Билети за спектакъла, който подарява много смях и настроение, се предлагат в мрежата на eventim.bg.