Натовареното ежедневие все по-рядко ни позволява лукса да излизаме от графика си и да включваме странични дейности, но те също изискват нашата намеса

За повечето от нас е истинско предизвикателство да съчетават ангажиментите си в забързаното ежедневие. Когато се сблъскаме и с непредвидени обстоятелства, това допълнително усложнява нещата, а ние сме изключително затруднени да намерим време да се справим и с тях.

Ето защо, когато говорим за застрахователни услуги, е несравнимо предимство, ако имаме възможност да се възползваме от тях онлайн.

1. Застраховка домашно имущество   

Отделете само 10 минути на платформата Crediport, за да осигурите защита на дома си, като изберете между конкурентни оферти на водещи застрахователни компании. Ще получите отстъпка в размер на 35 процента и безплатен електронен подпис.

Може да застраховате имуществото си срещу редица непредвидени събития, както и да защитите домашните си любимци и да комбинирате голям брой рискове, в зависимост от предпочитанията си.

2. Гражданска отговорност онлайн

Започнете от калкулатора, който ще откриете бързо и лесно, благодарение на удобната навигация в сайта. С негова помощ ще добиете представа за рамките на индивидуалната цена на Вашата застраховка гражданска отговорност.

Следват само няколко стъпки до подновяването на полицата Ви за автомобила. Сравнявате получените оферти от топ застрахователни компании, избирате и заявявате поръчката онлайн. На следващия работен ден ще получите стикер и документи за подпис.

Стойността на самата застраховка се определя от вида на колата, обема на двигателя, общото тегло, брой места, регистрационен номер, възраст и т.н., но тук плюсовете са няколко: сравнявате оферти от различни застрахователи и сключвате полицата, която Ви удовлетворява максимално.

3. Автокаско

Една услуга, която не е задължителна по своя характер, но повечето собственици на моторни превозни средства я предпочитат, тъй като им гарантира повече сигурност на пътя.

В зависимост от условията на избраната компания, застраховката може да бъде с валидност на територията на България или да осигурява разширено покритие, включващо държавите членки на ЕС, на международното споразумение „Зелена карта“, в границите на Република Турция.   

4. Застраховки при пътуване

Планирайте пътуването си спокойно и с приятни емоции, вместо да бързате и да търсите офиси, където да сключите своята застраховка при пътуване. Офертите са с гъвкави застрахователни покрития, има отстъпки от цената за семейство или група.

За планинарите се предлага специален пакет: планинска застраховка за срок от 1 ден до 1 година, като застрахователните сумите са в рамките от 1000 до 10 хиляди лева.

Всичко, което Ви е необходимо, вече се намира само на един клик разстояние – разгледайте отблизо уникалната платформа за финансови услуги Crediport.