Пред почти изцяло продадена зала в театър „Сълза и смях“ на столичната улица „Раковска“ тази вечер русенските драматици ще покажат френската комедия „Помощ, жена ми е луда“. Това е един от най-популярните комедии на съвременния френски драматург Жан Барбие, която русенският театър играе вече повече от 150 пъти. Тя се нарежда сред едни от най-“дълговечните“ постановки на ДТ „Сава Огнянов“. Премиерата на „Помощ, жена ми е луда“ бе точно преди 9 години - на 17 септември 2012 година. Тя се състоя в присъствието и на самия автор Жан Барбие. 
Постановката е на Орлин Дяков, сценографията - на  Цанко Цанев, а костюмите са на Виолета Радкова. В ролите на участниците в заплетения сюжет, който предизвиква взривове от смях у публиката, влизат Христо Гърбов, Ясена Господинова, Петя Венелинова, Йовко Кънев и др. Действието в пиесата на Жан Барбие се завърта шеметно около семейните и служебни отношения на шеф на корпорация, които създават безкрайни комични положения. 
Русeнската постановка се радва на неизменен успех и на родна сцена в Малката Виена, и на гастроли в страната. Само преди дни тя бе показана отново в Пловдив, а снощи зарадва ценителите на добрата комедия в Мездра.