Наставникът на „Дунав“ Мартин Цирков бе изненадващо критичен към играта на своите възпитаници след иначе убедителната победа над „Спортист“ с 5:2. „Най-хубавото е, че победихме. Но не съм доволен от цялостната настройка на отбора и подценяването на съперника, особено през второто полувреме. С човек по-малко да позволим да ни вкарат гол, да ни направят още 2-3 чисти положения - това е недопустимо и след мача го казах на момчетата в съблекалните. С 10 човека ни излизат сами срещу вратаря. И това е „Спортист“ /Генерал Тошево/. Резултат само от подценяване и нищо друго. Може би имаше и някаква умора, защото това беше четвърти мач през три дни, но това не може да е оправдание“, каза Цирков.
Треньорът на „драконите“ е останал недоволен и от изявите на футболистите, влезли като резерва. Идеята на смените е да внесат повече свежест и така да вдигнат нивото на отбора. Това обаче засега не се получава.
Всеки мач трябва да се доказваме и да израстваме. Имаме цел и тя не е да бием Генерал Тошево и Нови пазар, а да се върнем в професионалния футбол и там да бъдем фактор, каза Цирков.