Треньорът на „Дунав“ Мартин Цирков ще разполага с пълен състав за днешния отложен мач от четвъртия кръг на Североизточната Трета лига. Тимът гостува на „Черноморец“ /Балчик/, който се смята за един от сериозните му опоненти за промоция във втора лига.
„Най-важното беше след този добър мач с „Марица“ да се възстановим физически след тези 120 минути игра, а и психически, за да не ни повлияе тази загуба с дузпи. Мисля, че успяхме, млади момчета са, не им трябва много, така че са готови за следващия мач. Има хора с малки проблеми, но до срещата те ще отшумят“, заяви Цирков. Вчера дунавци направиха пълноценна тренировка, а днес в 11 часа тръгват за Балчик. Срещата е с начален час 17.00.
Треньорът на „Дунав“ обясни, че е запознат с начина на игра на „Черноморец“, има и техни срещи на запис, така че изненади едва ли могат да се очакват. Според него тимът от Балчик е добра сплав от опитни играчи и млади момчета и със сигурност един от най-силните съперници в групата, макар че за категорични изводи все още е твърде рано. 
„Имат един физически здрав нападател в лицето на Юлиян Загоров. Търсят го с дълги топки, той да ги сваля и търси фалове. Добър отбор са за групата“, каза Цирков.
Въпреки че е с мач повече от „Дунав“, отборът на „Черноморец“ е след него в класирането, тъй като при двете си гостувания досега постигна само равни мачове, а единствената му победа дойде у дома срещу „Волов“ /Шумен/ с 3:0.