Гостуването на „Лудогорец 3“ срещу „Локомотив“ утре ще мине с русенски треньор на пейката. Това е бившият футболист и наставник в „Дунав“ Емил Иванов, който отговаря за физическата подготовка на тази разградска формация. Ето защо „Утро“ го потърси с няколко въпроса.

- Емо, що за отбор е „Лудогорец 3“?
- Това е тим, съставен от много перспективни момчета, родени през 2003-2004 година. Старши треньор е бившият футболист на „Левски“ Захари Сираков, а Здравко Чавдаров, който някога бе футболист на ЦСКА, отговаря за вратарите. 
- Как стои като наредба в първенството казусът с този трети състав?
- Дори и да завършим първи, нямаме право да влезем във Втора лига, защото вече имаме отбор в тази дивизия. Нагоре ще се изкачи тимът, който финишира на второ място в Трета лига. По наредба обаче подлежим на изпадане, което няма как да стане. Водачи сме и тимът ни се представя достатъчно убедително.  
- В известен смисъл „Лудогорец“ ще се яви нещо като регулировчик при оформяне на класирането, защото резултатите на вашия отбор срещу така наречените фаворити ще са много важни. Имате ли нагласа, да речем, като съседи да помогнете задочно на „Дунав“ в борбата на тима срещу „Черноморец“ /Балчик/, „Септември“ /Тервел/, „Черноломец“ /Попово/?
- Вижте, феърплеят ни задължава да играем за победа във всеки мач. Така възпитаваме тези момчета. А иначе като човек, чиято състезателна кариера мина в „Дунав“, ще се радвам от сърце, ако отборът се завърне в професионалния футбол.