Саморазправа на кръстовището между булевардите „Цар Освободител“ и „Съединение“, която в края на  декември 2019 година предизвика взрив от възмущение в социалните мрежи заради особената си арогантност, е на финала на втората си съдебна фаза, която ще приключи до месец. Това е срокът, в който Окръжният съд ще се произнесе по жалбата на Траяна Чернева срещу решението на районните магистрати да бъде наказана с една година затвор условно с тригодишен изпитателен срок и лишаване от право да управлява автомобил за една година „заради извършено от нея деяние, което се отличавало с изключителен цинизъм, и било извършено при управление на моторно превозно средство“. 
Инцидентът е от 28 декември 2019 година, когато Траяна Чернева, идентифицирана по-късно като снаха на покойния бизнесмен и общински съветник от екзотични политически формации Орлин Танов, създаде суматоха на кръстовището между булевардите „Цар Освободител“ и „Съединение“. Ядосаната заради опасно изпреварване дама спряла управлявания от нея луксозен джип „Порше Кайен“ до скромен „Опел Зафира“, бръкнала през отворено стъкло на предна лява врата, издърпала диоптричните очила от лицето на шофьора Е.Н., хвърлила ги на пътното платно, нанесла му два шамара и му отправила обиди с непривичен за жена език. 
На 18 май Чернева получи присъдата от Районния съд, която сега обжалва с мотив, че не са били налице никакви обиди от нейна страна, а ако е имало хулигански действия, те са били насочени само към водача на опела, но не и към друг член на обществото. 
В съдебното заседание прокурорът поясни, че циничното й поведение се изразявало в блокиране на цялото движение на кръстовището. Прокуратурата обаче определи наказанията като несправедливи и поиска лишаването от свобода да бъде заменено с пробация за 1 година, тъй като били налице многобройни смекчаващи отговорността обстоятелства като бременността на подсъдимата и предхождащо опасно поведение на пътя от страна на пострадалия. Адвокатът на Е.Н. пък пледира присъдата да бъде изцяло потвърдена.
Развръзката ще настъпи до 30 дни.