Българската вокалистка на Vivaldi Metal Project - русенката Цена Коев, представи своя сингъл „Something Inside“. Песента е първото самостоятелно издание на певицата, която стана особено известна с участието си в международния all-star проект Vivaldi Metal Project на италианския композитор и музикант Маестро Мистерия. 
Вокалите и акустичните китари са записани в студиото, където добре познатата симфонична метъл група Nightwish създава легендарните си албуми - Kiteen Monttu Studio в град Кити, Финландия. Както „Утро“ е писал, Цена е сред участниците в прочутия Международен фестивал за музика и изкуство във финландския град Кити.
Своята песен „Something Inside“ Цена посвещава „на всички жени, които отглеждат децата си сами, възраждайки се от пепелта на разрушени връзки, белязани, но неустрашими“. Песента звучи драматично, като съчетава фини драматични линии с непоколебима и на моменти яростна решителност. Цена казва: „Да бъдеш жена, означава да носиш в себе си божественото и творческо начало, да светиш с интензитета на Слънцето и да сгряваш душите на онези, които имат нужда“.
Песента е аранжирана, смесена и мастерирана от Петър Макавеев, музиката и текстът са на Цена Коев, а флейтата е изсвирена от Пресияна Маркова-Amorea. Видеото е заснето и продуцирано от Николай Ганчев и Ko-Clip Productions, то може да се види на https://www.youtube.com/watch?v=yz0wpIm8xv4.