Дела трябват, а не думи, напомня ни образът на Васил Левски, нарисуван на два от последните блокове в квартал „Захарна фабрика“ от 20-годишния Тони Енчев в чест на 184-ата годишнина от рождението на Апостола на свободата. Портретите са илюстрирани с един от най-известните завети на Левски, а самият художник разпространи свои снимки, на които със саморъчно направен плакат призовава: „Да направим идол на децата не Азис, а Левски“.
Преди да нарисува патриотичните графити, Тони със собствени сили и средства боядисва част от стените в бяло, защото това е най-добрият фон за посланието му. Работата по проекта, наречен „От НАС зависи“, започва на 15 юли - три дни преди годишнината на Левски, но успява да приключи в срок.
„Аз съм възпитан в любов към Отечеството от родителите си и искам децата по същия начин да знаят и да не забравят националните ни герои. Винаги съм обичал да рисувам и това е нещото, което мога да направя в полза на обществото. Смятам, че все още има млади хора, на които им пука наистина“, каза Тони пред вестник „Утро“.
Младежът вече се готви за следващите си проекти. Те са посветени на Христо Ботев и Георги Раковски и ще бъдат изпълнени в следващите месеци. За „платна“ на рисунките си той нарочно избира стари блокове, стени, трансформатори и други изглеждащи отдавна занемарени места в Русе. Някои от тях възпитаникът на Европейското училище планира просто да преобрази с трите цвята на знамето на България и споделя, че се надява това да възпира хората да ги съсипят. 
Идеята му хрумва в София, където продължава образованието си. Там вижда национално известните патриотични графити и иска да пренесе създаваната от тях атмосфера в Русе. Целта му е родният му град да стане по-приятен, а неговите графити да вдъхнат национална гордост на русенци.