Светлозара Димитрова стана Мис Русе 2021. Новата кралица на красотата грабна журито на конкурса, който се проведе при голям интерес в ресторант „Овчарска лъка“ в Лесопарка Липник, с чар, артистизъм и перфектна фигура. Подкрепата за 17-годишната ученичка в МГ „Баба Тонка“ беше единодушна, съобщиха организаторите от Модна агенция „Vogue Models Bulgara“.
На подиума дефилираха осем достигнали до финала красиви момичета, които демонстрираха всекидневно спортно облекло, бански костюми и официални тоалети на русенската модна къща „Нора“.
На второ място се класира 18-годишната Борислава Бойчева, на третото място на символичната почетна стълбичка се качи Жанета Драшкова, която в деня на конкурса навърши пълнолетие.  
Ден по-рано 19-годишната Габриела Георгиева спечели титлата Мис Фейсбук Русе. Гласуването продължи от поденелник до четвъртък в официалния профил на „Утро“ в социалната мрежа.
„Еуфорията не ме е оставяла след победата дори сега! Не бих казала, че това е сбъдната мечта, но определено беше предизвикателство за мен и за мое голямо удоволствие успях да спечеля“, каза новата Мис Русе, коята ще представя града на конкурса Мис България 2021.
Младото момиче споделя, че за пръв път участва в състезание от този тип и се надява успехът да й отговори врати към модната сцена, към която гледа с възхищение и амбиция.