Водачът на листата на ГЕРБ-СДС се срещна с ръководството и състезателите на един от лидерите в българския бокс - “Боксов клуб Русе“

„Ежедневно откриваме различни обекти, които са построени от правителството на Бойко Борисов. Нашата мисия е да градим страната ни, а не да я разрушаваме, както правеха правителствата преди нас“. Това заяви в Русе водачът на листата на ГЕРБ-СДС Красен  Кралев при освещаването с водосвет залата по спортна стрелба „Стрелбище за шампиони - Мария Гроздева“. На церемонията присъстваха кандидатите за народни представители Бедрос Пехливанян и Севдалина Стоянова, която е и треньор по спортна стрелба в клуб „Локомотив“, както и родители на спортуващите деца.

Залата е реконструирана със средства на родителите, а Министерството на младежта и спорта осигурява закупуването на електронни мишени. Оборудването е на стойност 58 000 лв. и е на най-високо ниво. Със същото оборудване ще се стреля на Олимпиадата в Токио.

„Щастлив съм, че за един от най-успешните български спортовете, донесъл на страната ни толкова много радост и гордост, вече в Русе има тренировъчна база на високо ниво“, заяви Кралев.

Той се срещна и с ръководството и състезателите на един от лидерите в българския бокс - “Боксов клуб Русе“. „По време на нашето управление изградихме нова боксова зала, за която бяха инвестирани над 400 000 лв. За жалост към момента залата не е газифицирана. Проектът за газифициране е изготвен и одобрен, но служебното правителство на Радев не пуска обществена поръчка. Това е поредният нереализиран поради тяхното бездействие проект.

Вярвам, че след 11 юли ще можем с подкрепата на гражданите да си върнем реда и държавата отново да заработи“, каза още водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Русе.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Парламентарни избори 2021