Собственикът на "Левски" Наско Сираков се е срещнал с част от привържениците на „сините“ от фракцията „Ултрас Левски“. Те са пристигнали пред офисите на ул. „Тодорини кукли“ и са поискали среща със Сираков, който ги е приел. 

Срещата е преминала в спокоен тон, като са били зададени въпроси свързани с актуалното състояние на клуба.

„Феновете поискаха среща с мен и аз ги приех. Не правете интриги. Не е имало напрежение при тази среща“, каза Сираков пред dsport.bg.

„Да, видяхме се с Наско Сираков, като попитахме преди това, дали може да се срещнем. Искахме да му зададем някои въпроси за състоянието на клуба, които ни вълнуват. Не отговарят на истината появили се информации, че сме нахлули и сме търсили обяснение. Със Сираков коментирахме наболели въпроси от близкото минало, от настоящето на клуба и сегашното му състояние, както и най-близкото бъдеще. Той ни обясни, съвсем спокойно, защо са се случили някои неща и какво се прави от страна на клуба, за да може Левски да оцелее финансово. Сираков ни каза, че ще говори по Дарик радио и там ще обясни всички наболели теми от финансовото и спортно-техническото състояние на "Левски". Тръгнахме си обнадеждени, че има бъдеще пред нашия любим клуб“, казаха от фенската фракция.