Неизвестността около представителния отбор на волейболен клуб „Дунав“ продължава да цари с пълна сила, научи „Утро“. 
След като старши треньорът Данаил Милушев стана помощник наставник на „Хебър“, а звездата на русенския тим Дейвид Кръстев подписа договор с пазарджиклии, се появили оферти и за други дунавски волейболисти. Един от тях бил Леон Тончев, който обаче държал все още на този етап да остане в Русе. Другите момчета се агитирали един друг да изчакат още малко, за да видят дали на хоризонта няма да се появи и слънце с финансирането на отбора. 
„За съжаление, не мога да ви бъда полезен с никакви конкретни новини, тъй като от година не съм мениджър на клуба“, заяви за „Утро“ Валери Андреев.
Той допълни, че не вижда никаква изненада в решението на Данаил Милушев да стане помощник на италианеца Камило Плачи в „Хебър“.
„Логично е, когато един човек получи по-добра оферта, да се възползва от нея“, каза Андреев.
А ето какъв текст излезе на страницата на ВК „Дунав“ във Фейсбук: „За нас беше чест и удоволствие да се докоснем до човека и състезателя Дани Милушев. Екипът на ВК „Дунав“ му благодари за професионализма и себераздаването, както като треньор, така и като състезател. Пожелаваме му здраве, късмет и много успехи“.