Как съжителстват президент, кифла и прасе? Как зидаро-мазачи сглобяват цигулка? Колко секунди са нужни за създаването на световен хит?
На тези въпроси ще даде отговор премиерата на уникалната трупа за импровизационен театър „ВиЖна“, която от няколко месеца събира професионални актьори и самородни таланти.
Те вече са готови да се покажат пред публика - и ще направят това в събота и неделя, 19 и 20 юни, от 19 ч в салона на Кукления театър.
В събота зрителите ще видят техния спектакъл „ВиЖна! За първи път“, а в неделя, естествено, заглавието ще бъде „ВиЖна! За втори път“. 
От трупата, която бе създадена по проект на русенското сдружение „СтендАрт“, спечелило финансиране от Национален фонд „Култура“, обясняват: „ВиЖна!“ са свежи хора - професионалисти от различни сфери и ученици с опит главно пред огледалото вкъщи или пред роднини и приятели. Те са умело примесени с професионални артисти от Държавен куклен театър - Русе и Държавна опера Русе. Майсторски са поръсени с професионализма, подкрепата и менторството на Илиан Илков и Златин Цветков от столичния „ШиЗиИмПро Театър“ и Ивайло Ненов от ДТ „Сава Огнянов“.
Ентусиастите от импротрупата преживяха интензивни двумесечни обучения и тренинги, за да навлязат уверено в света на импровизациите. Представленията са безплатни, но зрителите трябва час преди спектаклите да си вземат талон за място на касата в Кукления театър.