Доживотен затвор за убийството на майката на детето си и опит за убийство на родителите й наложи вчера състав на Окръжния съд на 29-годишния Павел Митев от Девин.
Кървавата трагедия се разигра на 13 септември 2019 година в Гложево, Ветовско. Рано сутринта Павел пристигнал в къщата на 22-годишната си приятелка Поля, с която живеели на семейни начала на квартира в Пловдив, но тя избягала заради системни скандали. Уж искал да я склони да се върне при него с едногодишното им момченце, а почукал на входната врата с нож в ръката и когато Поля отворила, помежду им пламнал кратък спор на висок тон, приключил с два удара на ножа в корема на момичето. То се строполило на земята, на помощ се притекъл баща й Димитър, който бил намушкан в областта на белия дроб. Същата участ сполетяла и майката Снежана, която се оказала с пробит бъбрек. Виковете им били чути от служител в близката бензиностанция, който се обадил на тел.112. Нападателят бил арестуван около къщата от първия се отзовал се полицейски патрул. 
И тримата пострадали били откарани в болница, но Поля не оцеляла.
Освен че ще трябва да доживее дните си в затвора, извергът трябва да заплати 130 000 лева обезщетение на потопените в траур родители на майката на детето си -  Димитър и Снежана. Присъдата може да се обжалва.