С първото място се поздравиха русенските хип хоп танцьори от отбора „Mob Ties“ към танцовата хип хоп група „Madhouse“, която е част от най-голямото танцово училище за улични танци „The Center“. Четворката се готви от доста време за арт изпитанието „Elite Dance Championship“, което е най-важното годишно събитие за момичетата и момчетата, посветили се на изключително динамичните и ефектни танци. 
Тази година обаче обстоятелствата ни хвърлиха в една екстремна ситуация, която ни стресира и за малко да провали участието ни, разказа за „Утро“ треньорката Йоана Парашкевова. Седмица преди състезанието русенският квартет - Габриела Александрова, Евгени Караджов, Есра Ибрахим и Траяна Алексиева участват в годишния спектакъл на „The Center“ в София. След репетицията Траяна пада по стълбите на театъра и получава сериозна травма - лекарският преглед показва скъсани връзки на глезена. След първоначалния шок и притеснение за самата Тити треньорката и танцьорите осъзнават, че всъщност тяхното участие в голямото състезание, за което се готвят от месеци, е изправено пред огромен риск. А след като миналата година бяхме заели пето място, сега възнамерявахме да постигнем още по-високо резултат, казва Йоана. 
Тогава всички надежди натоварват крехките рамене на Стефания Парашкевова, която знае танца, тъй като е резерва. По принцип те трябва да са винаги подготвени, но все пак нагласата за сигурно участие е съвсем различна от тази на резервния танцьор, обяснява Йоана. Само за пет дни непрекъснати тренировки /в това число и  на улицата, когато залата е заета/ Стефания успява да се впише органично в квартета, като танцът е изпипан до съвършенство. 
Точно това съвършенство е оценено на състезанието „Elite Dance Championship“, където танцът, идеята, визията, синхронът на четиримата са оценени с най-високата оценка. Това беше нашата награда и за безумното напрежение, и за стреса, и за цялата тегава година, през която танцувахме онлайн - нещо, за което преди не сме си и помисляли, обобщи щастлива треньорката Йоана Парашкевова.