Русенецът Александър-Борис Синабов, известен още като Бобо, направи страхотен удар в немския футбол. Синът на създателя и благодетеля на ФК „Аристон“ Николай Синабов мина през успешни проби в „Байерн“ /Мюнхен/ и вече може да се счита за играч на европейския гранд в отбора с юноши до 18 години. А сред членовете на комисията, огледала под лупа таланти от цяла Европа и други държави, бяха легендарни имена като бившия капитан на бундестима Клаус Аугенталер и знаменития бразилски нападател Джоване Елбор.
Общото между Бобо и Елбер е, че и двамата са централни нападатели. Когато тренираше в „Аристон“ Синабов-младши мина през доста постове под ръководството на треньора Тодор Тодоров. И е било за хубаво, защото, както съобщават запознати с качествата му, „Байерн“ ще има в редиците си един разностранен футболист. При това ръстът му от над 190 сантиметра говори красноречиво, че става дума за типичен таран, какъвто е сегашният голмайстор на „Байерн“ Робърт Левандовски. А да си близо до легенда като поляка, е стимул за още по-сериозна работа. 
Бобо Синабов живее от няколко години със семейството си в Германия. По-малкият му брат Алберт също тренира футбол в школата на ФК „Аусбург“ и е един от обещаващите играчи на този клуб.
На нас не ни остава нищо друго, освен до пожелаем успех на русенската футболна фамилия Синабови, за която, надяваме се, ще се говори в бъдеще в цяла Германия и по европейските стадиони.