Треньорът на „Черно море“ Илиан Илиев направи любопитна закана за двубоя с „Левски“. Сблъсъкът утре от 17:30 ч. е последен от битката за седмото място и се очаква да реши кой ще се класира на бараж за Европа. Спецът бе категоричен, че щом „сините“ не са били глобени за нахлуването на фенове след мача на „Герена“, той ще пусне на терена запалянковците на варненския тим.

„Учуден съм, че няма реакция от Дисциплинарната комисия. Но ще отговоря без ирония. Аз се радвам, когато феновете се радват на победите заедно с футболистите. Във всички страни го показват, но е от трибуните. Да нахлуят феновете на терена след последния съдийски сигнал, когато не си спечелил купа например, се случва за първи път при нас. Дай Боже, да спечелим следващия си мач у дома и аз ще искам и нашите фенове да влязат на терена. Дори аз лично ще им отворя вратата“, заяви Илиев.

Междувременно стана ясно, че юношата на „Левски“ Костадин Илиев вече е част от ЦСКА 1948. Това съобщи в социалните мрежи благодетелят на "червените" Цветомир Найденов. Бранителят играеше основно за тима на „Левски“ до 19 години, като попадна в групата на мъжкия тим няколко пъти през сезона, но без да запише минути в Първа лига. Той има един мач за "сините" в елита през миналия сезон, когато игра 83 минути срещу „Арда“.