Каква стана тя - ФИФА и УЕФА попитаха официално БФС как така подалият оставка преди 588 дни Борислав Михайлов ревизира решението си и безсрамно се самопровъзгласи за стария нов президент на съюза. Починал си добре, огледал се хубаво и събрал сили за нови подвизи. Тъй рече Боби пред свикания извънредно Изпълком, който прегърна намеренията му на заседание в бързи 45 минути! 
Часове след въпросите от световната и европейската федерации Търговският регистър отказа да впише името му като шеф на централата. Да има наговаряне? Изключено! Едните са шокирани, но дипломатично прикриват това, а другите четат закона и го спазват. 
При тези обстоятелства Михайлов има 7 дни, в които може да обжалва отказа на регистъра.
Ще е много любопитно какъв ще е крайният резултат. Ако жалбоподателят отново бъде пратен в аут, всички поддръжници на Михайлов в Изпълкома ще трябва да се готвят за извънреден конгрес през юни. Те го насрочиха, те го отмениха.  
Топката е в съда. От него зависи дали българският футбол ще продължи 15-годишната управленска линия на едни и същи хора или ще разчисти пътя на Димитър Бербатов, Стилян Петров и Мартин Петров към курс за възкресение.