Пламен Атанасов, който изкачи на ръце стотиците стъпала на Шипка и паметника „1300 години България“ в Шумен, отново демонстрира сила, мускули и отдаденост, но този път в „България търси талант“. 
На сцената на телевизионното реалити се появиха красивите танцьорки от ансамбъл „Българе“ Даниела Георгиева и Алина Георгиева, а кавалерите им в народни носии се оказаха Пламен и фитнес приятелят му Тони Липошиев. Танцът на момичетата премина в спортна демонстрация на двамата с набирания на лостове и различни силови упражнения. Четиримата се запознали в социалните мрежи и не след дълго общите им интереси ги събрали във формацията „CaliArt“. Само Пламен е русенец, другите трима са от София.
„Ние двамата с танците не сме много на „ти“, но идеята ни беше да свържем българската красота и мъжката сила. Ако продължим към полуфиналите, планираме да синхронизираме нещо с момичетата, като измислим по-лесни движения за тях“, каза Пламен Атанасов за „Утро“ и сподели, че е получил голяма подкрепа от съграждани.
В „България търси талант“ формацията продължи напред с три гласа „да“ и едно „не“ от журито.