Футболистите на „Дунав“ се срещнаха в Търговище с голяма своя фенка. И зарадваха с клубни артикули 80-годишната Валя Кънчева навръх рождения й ден. Тя пък почерпи момчетата, които й пожелаха крепко здраве и радост с бъдещи успехи на отбора. 
Не се учудвайте, че достолепната дама е привърженичка на „светлосините“, тъй като е родена и живяла в Русе. Покрай съпруга си обаче, който навремето трябвало да избира местоживеене заради адвокатската си кариера, се преместила в Търговище. Другата възможност бил далечен Смолян. 
Името на Валя Кънчева присъства в русенската Алея на спортната слава - с бащината фамилия Пейчева. Защо? Защото е една една от най-известните гимнастички от нашия град. Била е капитан на националния отбор за девойки под ръководството на Дора Лютибродска, една от основателките на Спортното училище в Русе.
Валя работи след края на състезателката си кариера като учител по химия.
А любовта й към футбола и „Дунав“ е жива до днес. Кънчева редовно например публикува коментари в каналите на клуба. И е пример за фенска вярност, каквато заслужава само уважение.