Русе ще бъде един от градовете, където известният български кинорежисьор Стефан Командарев ще снима третия филм от своята трилогия за героите и жертвите на икономическата и моралната криза, потискаща съвременна България. След „Посоки“ и „В кръг“ през ноември тази година предстоят снимките на филма с работно заглавие „Ало“. Лентата ще бъде копродукция между България, Франция и Германия, тя ще се снима в района на Шумен и Русе. Плановете са филмът да излезе на екран през есента на 2022 година.
Командарев разказва, че идеята му за този игрален филм е взела награда за най-добър проект във френския онлайн филмов фестивал „Arras Film Festival“. Паричната награда, която ще получи режисьорът, е в размер на 7500 евро, пише Cineuropa. 
Сценарият е дело на самия Командарев и Симеон Венциславов. В главната роля е 70-годишна пенсионирана учителка, която става жертва на телефонни измамници и губи всичките си спестявания и най-вече средствата, които е отделила за надгробен камък на наскоро починалия й съпруг. За да си върне парите и в резултат на поредица от обстоятелства, свързани с полицейското разследване, Блага влиза в контакт с въпросните измамници и започва да работи за тях като муле. Малко по малко тази издръжлива и честна жена започва да жертва своите морални ценности. 
С този филм Стефан Командарев продължава филмовия портрет на съвременна България, този път засягайки темата за пенсионираните хора, които живеят самотен и унизителен живот в името на оцеляването и на фона на тоталната морална криза.