Актьорът Николай Урумов спечели „Златен кукерикон“ като режисьор на русенската постановка на „Суматоха“ по текста на Йордан Радичков. Това стана ясно на церемонията в сряда вечерта в Сатиричния театър „Алеко Константинов“, която се състоя след премиерата на „Сатирично кабаре“. 
Русенският театър беше първият, в който влязох, служейки като войник, разказа Урумов при получаването на приза. „Гледайки спектаклите на Слави Шкаров, аз си пожелах да правя този театър. Сега благодаря на цялата трупа, че ми дадоха този шанс“, добави актьорът. И допълни, че именно на сцената на Сатиричния театър за първи път е гледал Радичкова постановка „Януари“ на режисьора Стоян Камбарев, чиято блестяща кариера също започва от Русе. Тогава Пламен Марков беше директор на този театър, а аз не бях разпределен в това представление, тези срещи бяха просто уникални, един урок за мен, каза Урумов. Впрочем на същата церемонията режисьорът проф.Пламен Марков получи наградата „Георги Калоянчев“ за цялостно творчество.  
Театралните награди за хумор и сатира „Златен кукерикон“ бяха раздадени от Сатиричния театър за пета година. За 2021 година русенският драматичен театър „Сава Огнянов“ имаше цели четири номинации, всичките за спектакъла „Суматоха“: за режисура на Урумов, за женска роля на Петя Венелинова, за мъжка роля на Косьо Станев и за спектакъл. За женска роля приза спечели Анна Петрова от кърджалийския театър, за мъжка роля - Мариан Бачев, а „Златен кукерикон“ за спектакъл бе присъден на „Ако Фройд беше индиец“ на Варненския куклен театър.