Ръководството на ТСК „Русе“ разпъна транспарант „Добре дошли, шампиони!“ и устрои грандиозно и мило посрещане на тримата си герои - европейските първенци по вдигане на тежести от шампионата в Москва Надежда Мей-Нгуен, Ангел Русев и Стилян Гроздев. На церемонията, провела се на открито пред сградата на комплекс „Ялта“, присъстваха кметът Пенчо Милков, заместникът му Енчо Енчев, регионалният експерт към министерството на спорта Елеонора Гурбанова, директорите на Спортното училище и на Ученическата спортна школа Деница Великова и Мая Петрова, депутатът Пламен Нунев, деца, юноши, девойки от школата на клуба, роднини на щангистите. 
„Упоритата работа в продължеине на 12 години даде резултат - имаме европейски шампиони, с които Русе може да се гордее. Извървяхме дълъг и труден път. Благодаря на Надежда, Ангел и Стилян, благодаря на треньорите Кръстина и Радослав Атанасови, благодаря за сътрудничеството на Ученическата спортна школа и на директорите на трите училища, където тренират наши деца. С подкрепата на спортното министерство обновихме залата, а и получихме нови щанги. Пожелавам успех на всичките ни състезатели. Сигурен съм, че ни чакат нови успехи“, каза президентът на ТСК „Русе“ и спонсор на клуба доц.Кирил Панайотов, който преди повече от десетилетие пося добри семена и клубът вече жъне златни плодове. 
„Русе се превърна в еталон на център по вдигане на тежести у нас“, подчерта депутътът Нунев, който поздрави собственика на здравните заведения с марка „Медика“ за свършената огромна работа.
„Когато попитах децата кой ще е следващият шампион от вашия клуб, спонтанният отговор беше: „Всички“! Такъв оптимизъм може само да ме радва. Чрез нашите шампиони Русе вече е фактор и в Европа. Моите уважения за целеустремеността на доц.Панайотов. Той показа как от малко може да се направи нещо голямо. Пожелавам на нашите герои олимпийски успехи. Жестът на общината към тях ще са специални медали с гравирано името на Русе“, обърна се към присъстващите кметът Пенчо Милков.
А Надежда, Ангел и Стилян отвориха по бутилка шампанско - така, както се полага на шампиони от международно значение.
Накрая Русев и Гроздев влязоха в залата, за да покажат техника за загряване преди всяка тренировка.