Централният нападател на „Дунав“ Александър Кирилов се завърна на терена с 4 гола в двустранна игра срещу отбора с футболисти до 17 години. Мачът на базата в „Здравец“ завърши логично „много на малко“ и бе част от подготовката на представителния тим за домакинската среща на 10 април срещу „Черноморец“ /Балчик/. Някои от титулярите бяха оставени да почиват. 
„Алекс тренира вече на пълни обороти след дългото лечение на контузия в глезена. С него в предишните мачове щяхме да бъдем по-убедителни в атака. По-сложно е положението с Василен Марков. Заради проблемите с коляното мина на преглед при няколко специалисти, а сега очаква реда са за ядрено-магнитен резонанс“, обясни за „Утро“ треньорът Мартин Цирков.
А мачовете на отбора с момчета, родени през 2009 година, на турнира в Трявна пропаднаха.
„В неделя ни затрупа сняг като в разгара на зимата. Всички двубои бяха отложени. Сега сме на изчакване да разберем дали утре /днес, б.а./ ще играем срещу „Черно море“ /Варна/. Съмнявам се, че такава среща ще има“, каза за „Утро“ треньорът Драгомир Григоров. 
Междувременно се разбра, че Валентин Якимов ще бъде наставник на тима с футболисти набор 2013. Той ще поеме този отбор, след като клубът се раздели със Свилен Стефанов, който изпълняваше и функциите на администратор.