Волейболистите на „Дунав“ са четвъртфиналисти в надпреварата на Суперлигата! Момчетата на старши треньора Данаил Милушев сториха малък подвиг, след като елиминираха в плейофа тима на ЦСКА. В първия мач те победиха „червените“ в София с 3:2, а после повториха резултата при домакинство в Русе - 25:21, 25:27, 23:25, 25:21, 16:14. 
Така на четвъртфинала дунавци ще се срещнат с „Левски“. Серията ще започне на 24 март с гостуване в столицата и ще продължи на 27 март с мач на русенски терен. Датата на третата среща при евентуално равенство ще бъде уточнена допълнително. 
„Срещу ЦСКА не беше никак лесно. Имахме силни и слаби моменти. Известното колебание в играта ни се дължи на факта, че някои момчета са твърде неопитни. Всички се раздадоха. Ще отлича Дейвид Кръстев /32 точки/. Той израсна много след Нова година. Отлично се представи и Георги Чалъков /19 точки/, който първо имаше проблеми с коляното, а после и с кръста. „Левски“ е силен отбор, неслучайно завърши редовния сезон на второ място, записа победи срещу „Нефтохимик“ и „Хебър“. Шансовете ни изглеждат минимални, но защо да не помечтаем!“, коментира за „Утро“ старши треньорът на „Дунав“ Данаил Милушев.