Драматичен театър „Сава Огнянов“ получи четири номинации за годишните театрални награди за хумор и сатира „Златен кукерикон 2021“. Комедията „Суматоха“ по Йордан Радичков се бори за отличия в 4 от общо 5 категории - за цялостен спектакъл, за женска роля, за мъжка роля и за режисура. 
Като цялостен спектакъл русенската „Суматоха“ се състезава с „Ако Фройд беше индиец“ на варненската трупа и с „Животът, макар и кратък“ на театъра от Търговище. 
Петя Венелинова се конкурира за статуетката в категорията за женска роля с Анна Петрова от кърджалийския театър и Димитрина Тенева от театъра в Бургас. 
Косьо Станев е номинацията за мъжка роля. Той ще се състезава с колега, с когото вероятно е играл на сцената на русенския театър перди години - Любомир Фърков, който е номиниран за ролята си в търговищкия спектакъл „Животът, макар и кратък“. Другият конкурент е Мариан Бачев с неговата роля в мюзикъла „Чаплин“ на Варненската опера. 
Четвъртата русенска номинация е за режисьора на спектакъла по Радичковата пиеса - Николай Урумов. Другите двама негови колеги, които ще се борят за „Златен кукерикон“, са Атанас Атанасов и Боян Иванов - и двамата от Варна. 
Победителите ще бъдат обявени на специална церемония на 7 април в Сатиричния театър „Алеко Константинов“ в София на специална церемония. На същата дата спектакълът гастролира в столицата на сцената на театър „Сълза и смях“. В Русе постановката може да бъде гледана идния петък - на 19 март.