Младата русенска белетристка Милена Пламенова, чието име нашумя преди година със светкавично изчерпания тираж на първия й роман „ЛюбовВ с главно В“, подготвя още един подарък за своите читатели. След като в края на 2020 година излезе от печат вторият й роман със заглавие „Дилър на рози“, който също се радва на огромен читателски интерес, сега младата авторка подготвя нова изненада. 
Този път Милена Пламенова е сътворила книга, в която включва около 40 свои стихотворения и размисли, илюстрирани с около 30 нейни рисунки. „Букет от думи“ се нарича стилно оформената неголяма книжка, в която доминират теми, свързани с майката и любимата. Това е и моето посвещение на Осми март, казва Милена, която разказва, че нейните фенове във фейсбук вече настояват да притежават и това малко колекционерски книжно бижу. 
Всъщност следващата сериозна белетристична задача, която Милена Пламенова си поставя, е да напише замисляния от нея роман за домашното насилие. Но свежата идея и предпразничното настроение за пролетния празник малко измести тежката и важна тема, казва Милена. В книгата „Букет от думи“, която е с лимитиран тираж, тя събира няколко от своите най-важни страсти - писането, рисуването, модата и любовта.