Тежък инцидент със загинал шокира вчера жителите на кв.“Дружба 1“ в Русе. Сигнал за мъж, паднал от петия етаж на бл.10, е бил подаден по обед от съседи на тел.112.
По първоначална информация загиналият е 39-годишният Ивайло Димов, собственик на строителна фирма. По думи на съседите не е имал финансови, здравословни или лични проблеми. Семеен, с две деца, като дори последните месеци е купил картинги за децата си. Винаги е успявал да намери обекти и да осигури работа за строителните си работници. Самите те бяха шокирани от трагедията.
Ивайло Димов е живеел на третия етаж в блока, а  инцидентът е станал в съседния вход в мансардно помещение. То е било собственост на Димов, който го е ремонтирал за отдаване под наем. По външните части на перваза и дограмите има множество кървави следи, които породиха съмнения, че може мъжът да е бил убит.
Източници от полицията отхвърлиха версията за убийство и обясниха, че се работи по версиите за инцидент и самоубийство, като по-вероятна е втората. По неофициална информация в момента на инцидента в помещението не е имало други хора, а вратата е била заключена отвътре.
Разследването по случая продължава.