За рекордното време от 48 часа бяха изчерпани безплатните места за постановката „Хоро“ на 22 януари. Както „Утро“ писа, с жеста театърът благодари на вярната си публика, която го подкрепя и в сложните времена на Ковид-19.
 За да не разочарова никого от желаещите да видят драматичния сюжет на Антон Страшимиров в режисьорската интерпретация на Петър Денчев, драматичният театър кани зрителите да видят отново „Хоро“ на 17 февруари, когато е следващата дата за постановка с безплатен вход. От ДТ „Сава Огнянов“ уточняват, че русенци трябва да си вземат от касата на театъра билет за вход - с ред и място, за да се спазят необходимите противоепидемични изисквания. От театъра припомнят, че ситуацията е „първият печели“ и молят своите почитатели да не се сърдят на служителите в касата, а предварително да се информират за наличност на свободни места на телефон 082/830 168. На един зрител могат да се издават до 4 билета.
Междувременно стана ясно, че се очаква „Хоро“ да гостува в НДК. Гастролът бе предвиден за март 2020 г., но бе осуетен от пандемията. Тъй като продадените билети са много, сега се изчаква да се повиши допустимият капацитет на залата на Театър „Азарян“, за да не останат разочаровани софиянци.