Шестият Национален онлайн конкурс за вокално и танцово изкуство „Звезден сблъсък“ донесе още отличия за русенските таланти от вокално студио „Слънчеви ноти“ с ръководител Наталия Константинова. 
Голямата награда в раздел „Рождествени и новогодишни песни“ спечели Явор Геров от възрастова група 17–25 г. С първо място се поздравиха 7-годишният Мартин Василев и 8-годишната Ивайла Илиева, втора е Дария Стефанова. Престижни места завоюваха и Бориса Кунева, Гергана Ганчева, Екатерина Пенева и Александра Славова.
В раздел „Поп, рок, джаз, мюзикъл“ на първо място е Явор Геров, който е победител и в дует с Тея-Мария Добрева. На призови места се класираха и Дария Стефанова, Ивайла Илиева, Бориса Кунева, Екатерина Пенева, Габриела Илиева, Александра Славова. 
Дария и Бориса спечелиха втори места и в раздел „Фолклор“. 
А Явор Геров, който спечели трето място в първия национален конкурс „Коледна звезда“ в град Тутракан, получи и наградата на младежкото жури и специален приз от звукозаписно студио „Балхара рекърдс“, където ще има възможност да направи професионален запис на песен.