Волейболистите на „Дунав“ записаха трета победа във втората осмица на Суперлигата - 3:0 срещу „Ботев“ /Луковит/. Отделните части завършиха 27:25, 25:19 и 27:25.
По-рано момчетата на старши треньора Данаил Милушев се справиха с „Черно море“ и „Арда“ /Кърджали/ и с два мача по-малко са на второ място във временното красиране. В Русе обаче тази събота ги чака изключително важен двубой срещу „Локомотив“ /Пловдив/.  Дунавци, пловдивчани и изигралият досега само един мач тим на „Берое“ /Стара Загора/ ще водят борба за първите две места в групата, които дават право да участват след края на редовния сезон в първата осмица на страната.
Гостите от Луковит излязоха в зала „Дунав“ със самочувствието на отбор, който също има три победи. И се противопоставиха сериозно - това пролича в резултата на първия и третия гейм. В третата част дори поведоха с 0:5, но русенските волейболисти, водени от много добрия в този мач Леон Тончев, издържаха на напрежението и ликуваха с победата.
Леон бе и най-резултатен с 15 точки /в това число една блокада и един сервис/. Дейвид Кръстен добави 10.
„Дунав“: Николай Манчев, Дейвид Кръстев, Ангел Павлов, Леон Тончев, Георги Чалъков, Борис Наков, Антон Василиев /Владимир Христов, Симеон Добрев, Димо Димов/.
Класиране
1. „Локо“ /Пд/     12
2. „ДУНАВ“         8
3. „Ботев“         8
4. „Тетевен“         7
5. „Черно море“     4
6. „Берое“         3
7. „Славия“         0
8. „Арда“         0