„Ръководството на клуба пожелава много успехи на младия играч с небесносиния екип“, пише игриво-досадно-клиширано в сайта на ФК „Дунав“ със задна дата по адрес на турчина с германски паспорт Беркан Дурду.
Баданарката с изпразнени от съдържание думи заради употребата им под индиго с нужда и без нужда е от 8 септември 2019 година.
Турското германче няма официален мач за „небесносините“, но пък мениджърът му, изглежда, може да продава и пясък в Сахара. Защото, както научи „Утро“, се е погрижил добре за правата на клиента си и УЕФА изпратила писмо в БФС, в което се казва, че тъй наречените „дракони“ /голяма шега е това прозвище!/ трябва да преведат по сметката на Дорду 22 000 евро. За неспазен договор и прочие. При това писмото било второ поред.
Както се казва, да си Дурду в „Дунав“ с 22 000 евро или 44 000 лева джобни пари!
Не ги ли получи, русенският клуб, нищо че е в плявата на Трета лига, няма да има право на новокартотекирани футболисти през пролетта. А може и мижавите му сметки да бъдат запорирани.
Логичният и както отново ще се окаже риторичен въпрос е кой подписа този шантав договор с играч, който явно няма никакви качества, щом остана без минута „драконовски“ футбол?
Ще понесе ли някаква отговорност или само ще пренареди приоритетите си как да взема повече и да дава по-малко?
За морал няма да говорим, щото подписалият договора ще ни се смее отново.
Да му мисли тъй нареченото ново ръководство по изникналото тъмно завещание на бившия клубен стопанин и актуалните му, както чуваме, декларации, че ще помага от сърце, докато има сили да диша.
Особено пък ако го слушат.