Кристиано Роналдо се завърна в игра с гръм и трясък! След като бе извън терените в продължение на 3 седмици заради положителни тестове за коронавирус, португалската суперзвезда на "Ювентус" влезе като резерва и отбеляза два гола за победата с 4:1 срещу новака "Специя" в мач от 6-ия кръг на италианската Серия "А".

На "Стадио Алберто Рико" "Ювентус" поведе в 14' с попадение на Алваро Мората, но домакините, които отново бяха без контузения Андрей Гълъбинов, изравниха в 32' чрез Томазо Побега.

Роналдо се появи в игра в 56', сменяйки Пауло Дибала, и ознаменува завръщането си с гол само три минути по-късно. Адриен Рабио покачи на 3:1 за "Старата госпожа" в 67', а крайния резултат оформи отново Роналдо от дузпа в 76'.

С трите точки "бианконерите" събраха 12 и излязоха на второ място във временното класиране - 4 точки зад лидера "Милан", който спечели с 2:1 срещу "Удинезе" по-рано днес. Тимът на "Специя" е 16-ти с 5 точки.

В следващия кръг "Ювентус" гостува на "Лацио" в един от най-вълнуващите двубои, докато на "Специя" предстои гостуване на "Беневенто".