31-годишната Татяна Чобанова ще представи Русе на националния конкурс „Мисис България“, който ще се проведе в петък. Короната ще си оспорват 38 претендентки.
Слънчева и позитивна, професионално успяла жена, отдадена съпруга и майка, тя иска да покаже, че семейните ценности все още съществуват и са важни за българката и днес.
„Записах се за участие в кастинга, защото искам да дам пример за това как една жена може да съчетава семейство с работа, да изглежда добре и да бъде вярна и любяща съпруга“, споделя Татяна.
По образование русенката е магистър по икономика и работи по специалността си в отдел „Планиране и управление на поръчките“ като производствен координатор в голяма русенска фирма. В свободното си време, най-вече през нощта, когато приключи с грижите за семейството, прави домашни бутикови торти по поръчка. Обича да шие, като измисля дизайн за облеклото на семейството си по различни поводи.
Със съпруга си са заедно от 13 години, а от 7 години са семейство. Имат две деца - момиче на 10 години и момче на 6 години. Те са гордостта на Татяна.
„Децата ми посещават различни занимания като плуване, рисуване, театрална работилничка, а дъщеря ми е и състезател по модерни танци, откъдето има много купи и медали“, разказва майката.
Семейството е най-важното нещо за русенката.
„Много обичаме да пътуваме и водим децата почти всеки уикенд на плаж, водим ги на дълги преходи в планината, по екопътеки, каньони и т.н. По рождени дни и събития аз организирам и творя абсолютно всичко сама. Готвя всеки ден разноообразно и здравословно меню за всички“, споделя Татяна.
Младата жена иска да покаже на всички, че от самия човек зависи какъв ще бъде животът му.
„Аз съм много усмихната и позитивна, живея си с розовите очила, непукист съм за много неща и не си развалям щастието“, казва Татяна Чобанова.
Ако искате да я подкрепите в гласуването за конкурса „Мисис България“, можете да го направите тук:
https://www.facebook.com/MrsBulgariaOfficial/posts/390147172372601