„Нищо лошо не мога да кажа за Цветан Цветанов, работили сме добре, между нас не е имало никакъв конфликт“, заяви депутатът и областен координатор на ГЕРБ Пламен Нунев. Това бе коментарът му на изявленията на председателя на „Републиканци за България“, направени в понеделник вечерта в Русе.
„На всички, които под една или друга форма заемат длъжности, които са в някакви организации или органи на изпълнителната или местната власт, се оказва натиск да внимават какво би им се случило с техните семейства, с проверките, които могат да бъдат направени. Не съм предполагам, че Пламен Нунев е създал такъв образ в Русе. Смятам, че това не е човекът, който съм познавал, и човекът, с който съм работил. Защото никога по никакъв начин и повод не сме прилагали подобни методики и никога не сме говорили с колегите да има такъв подход на местно ниво“, заяви Цветанов. 
„От 2006 г работя с г-н Цветанов, и то достатъчно добре, изградили сме страхотни структури, така че аз на злобата и на омразата отговарям с добро. В момента 28 областни координатори или 265 общински ръководители в цялата страна работят на пълни обороти, имаме пропуски, имаме грешки, но продължаваме да работим. Партията се намира в кондиция, това може да кажа“, заяви Нунев.
Той отхвърли обвиненията, че кадрува в региона.
„Нищо вярно, нищо обективно няма в това, което се говори. Всички знаят, но не искам да коментирам повече. Казах, работил съм добре. Аз съм лоялен човек и войник на партията, не съм човек на никого, това мога да заявя“, каза още Нунев.
Депутатът бе подкрепен и от министъра на спорта Красен Кралев, който вчера беше в Русе за откриването на новата зала по бокс.
„Пламен е направил изключително много за Русе. Аз съм горд, че той е мой приятел. Голяма част от всичко, направено за спорта, е негова заслуга, постоянно идва при мен с нови идеи за инвестиране в нови съоръжения. Радвам се да продължим и занапред да работим за Русе“, каза Кралев.