Дима Борисова и Марио Николов бяха короновани като „Мис и Мистър Топ лица на Русе 2020“. Конкурсът за красота и креативност, организиран от модна агенция „Идея Прима“в клуб „Плей“ в събота. 16-тото издание на надпреварата се осъществи, след като първоначалната му дата през май беше отложена заради пандемията от Комид-19 и затварянето на нощните заведения.
Конкурсът премина в три кръга – петте момичета и шестте момчета първо се  представиха по бански, след това дефилираха в официално облекло, а най-впечатляващ беше третият кръг, където трябваше да представят своя артистизъм. Част от участниците си партнираха в танци, а победителката Дима Борисова демонстрира креативност, като показа, че красотата е нещо, което създаваш и в ежедневието, като за една минута промени прическата на своя приятелка. Марио Николов пък изпя „De fevgo“ и изправи на крака публиката. 
„Точно тази силна емоция търсим и селектираме внимателно участниците, за да избягаме от пошлостта“, каза водещият на вечерта и организатор на конкурса Димитър Увалиев.
В журито бяха домакините – спонсори от известни русенски фирми, които оценяваха състезателите, а наградите връчи ММА боецът Светлозар Славов. Всички от участниците получиха награди, а победителите благодариха на организаторите за възможността и хубавите емоции. Вечерта продължи с танци и вино.