Четири години след принудително започнатия сезон 2016/2017 в Разград „Дунав“ отново ще играе в базата на „Лудогорец“. И отново заради проблеми със стадиона! БФС промени на пожар мястото и часа на днешния мач за купата на Аматьорската лига между „Дунав“ и „Черноломец“ /Попово/. 
По програма двубоят трябваше се играе на Градския стадион в Русе от 19.30 часа.
Само че - познайте! Осветлението на Градския стадион нещо пак не било наред и лампите можело да угаснат по време на срещата. Става дума за същите прожектори, монтирани от прословутата фирма „Тарктур“. Едното захранващо табло вече изгоря, та беше подменено. Не, разбира се, за сметка на фирмата, която си остави ръцете при основния ремонт на стадиона на стойност близо 1 милион лева и никой не може вече толкова време да й влезе в дирите.
При това стечение на обстоятелствата мачът бе пратен по спешност в Разград. Съседите разбираемо не позволиха ползването на основния терен на „Хювефарма Арена“, но се съгласиха да отворят едно игрище в базата „Гнездо на орли“. И нещо друго - заради мерките срещу коронавируса няма да допускат фенове на трибуните.
Мачът пак ще е на лампи и ще започне в 19 часа, тъй като футболистите от Попово през деня били на работа.